Du er her:
Konfigurere Sales Analytics
Hvis du vil gjenopprette kontrollpaneler som er slettet eller endret, eller endre veiviserinnstillinger, omkonfigurerer du en eksisterende app.
Nødvendige utgaver
| Nødvendige brukertillatelser | |
|---|---|
| For å opprette og behandle CRM Analytics-apper: | Behandle malbaserte CRM Analytics-apper |
| Redigere CRM Analytics-dataflyter | |
Viktig Omkonfigurering av appen fjerner eventuelle tilpasninger av kontrollpanelet, inkludert felt eller objekter som er lagt til i dataflyten. Den sletter også handlinger du aktiverer, eller endringer i sikkerhetsinnstillinger og kontrollpanelfarger og -etiketter. Hvis du har utført tilpassinger, lagrer du kopier av dataflytdefinisjonsfilen eller kontrollpanelene. Kopier dem deretter til den omkonfigurerte appen.
- Gå til CRM Analytics Studio og åpne appen. Pass på at du viser appens landingsside og at du ser appnavnet oppe til venstre, med en liste over kontrollpaneler under.
- Klikk på lenken Konfigurer app på nytt under appnavnet. Hvis du ser Oppgrader i stedet for Konfigurer på nytt, må du oppgradere til den nye versjonen av appen før du kan bruke omkonfigureringsfunksjonen. Se Oppgradere Sales Analytics.
- Gå nøye gjennom det neste skjermbildet. Der blir du advart om at omkonfigureringen vil overskrive tilpasninger av appen. Hvis det er i orden å overskrive tilpasninger, merker du av i boksen og klikker på Fortsett. Hvis ikke, klikker du på Tilbake eller X-en oppe i høyre hjørne.
- Fullfør prosessen med å opprette appen slik det er beskrevet i Opprette og dele Sales Analytics.
- På slutten av prosessen vil du bli bedt om å bekrefte at du vil omkonfigurere appen. Denne forespørselen om bekreftelse gir deg én sjanse til å forsikre deg om at det er i orden å overskrive tilpasninger. Hvis du er det, klikker du på OK. CRM Analytics oppretter en ny versjon av appen.
Viktig Hvis du sletter appen, beholder ikke CRM Analytics svarene du valgte da du opprettet denne versjonen av appen, og du må starte opprettelsesprosessen helt fra begynnelsen igjen. Hvis du vil bruke innstillingene fra appen på nytt, beholder du den til du har opprettet appen på nytt, og deretter sletter du den.
Hjalp denne artikkelen med å løse problemet ditt?
La oss få vite det slik at vi kan forbedre!
