Du er her:
Behandle oppskrifter
Etter at du har opprettet en oppskrift, bruker du Oppskrifter-fanen til å redigere og slette den.
- Vise eller redigere en oppskrift
I CRM Analytics kan du vise eller redigere en oppskrift ved å klikke på navnet. Alle oppskrifter åpnes som standard med Dataklargjøring. Når du redigerer en Klassisk dataklargjøring-oppskrift, oppgraderes oppskriften til og åpnes med Dataklargjøring. - Gjenopprette en tidligere versjon av en oppskrift
Test nye ideer i oppskrifter i CRM Analytics. Hvis du bryter en oppskrift, kan du gå tilbake til en tidligere versjon. For opskrifter med flere medarbejdere viser hver version navnet på den bidragyder, der foretog en opdatering. - Omgjøre en Dataklargjøring-oppskrift til Klassisk dataklargjøring
Når du åpner en Klassisk dataklargjøring-oppskrift, oppgraderes den som standard til og åpnes i Dataklargjøring. Hvis det er problemer med den oppgraderte versjonen, kan du endre den tilbake til Klassisk dataklargjøring-versjonen. Oppskriften tilbakestilles til den sist lagrede Klassisk dataklargjøring-versjonen. CRM Analytics oppretter også en kopi av Dataklargjøring-oppskriften slik at du ikke mister endringer som er gjort i Dataklargjøring. - Slette en oppskrift
Slett oppskrifter som du ikke trenger lenger. Sletting av en oppskrift sletter ikke dens måldatasett.
