Loading
Analyser dine data
Del en Lightning eller dashboardmappe

Del en Lightning eller dashboardmappe

Brug forbedret mappedeling til at dele en rapport- eller dashboardmappe med brugere, grupper eller områder. Forbedret mappedeling er standardindstillingen for alle organisationer, der er oprettet efter 2013.

EditionsHeading

Tilgængelig i: Lightning Experience
Tilgængelig i: Professional, Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition
Tilgængelig i: Forbedret mappedeling
Brugertilladelser påkrævet
Hvis du vil dele rapportmapper: Administrer rapporter i offentlige mapper
Hvis du vil dele dashboard-mapper: Administrer dashboards i offentlige mapper

Du kan dele en rapport- eller dashboard-mappe med op til 25 brugere, grupper eller områder fra brugergrænsefladen. Hvis du vil dele en mappe med op til 500 brugere, grupper eller områder, skal du bruge REST API til mappedeling.

  1. Åbn mappelisten på fanen Analytics, Rapporter eller Dashboards.
    • Klik på fanen Analytics på Gennemse og klik derefter på mapper.
    • På fanen Rapporter eller Dashboard skal du vælge en mappevisning fra venstre panel.
  2. Find mappen på listen, klik på ikon for menuen Mappehandlinger, og vælg derefter Del.
  3. Vælg, hvem du ønsker at dele med, fra rullelisten Del med.
  4. For Navn skal du angive det navn, som du ønsker at matche. Navnet skal matche kategorien (f.eks. bruger, gruppe eller rolle). Hvis du f.eks. vælger Bruger som kategori, skal du angive navnet på en bruger.
  5. Vælg mappeadgangsniveau for brugeren, rollen eller området.
    Bemærk
    Bemærk Fanen Analytics understøtter ikke deling med partnerroller. Hvis du vil dele med en partnerrolle, skal du åbne vinduet Del mappe fra fanen Rapporter eller Dashboards.
  6. Klik på Del. Delingsindstillingerne anvendes på listen Hvem kan få adgang. Forsæt med at tilføje oplysninger efter behov. Du kan dele med brugere, grupper, roller, områder eller en kombination. Hvis en bruger identificeres i mere end en enhed, tildeles den største tilladelse. Der tilføjes f.eks. en gruppe, der kun kan se, men en bruger i gruppen tilføjes også med redigerings- eller administratortilladelser. I denne situation gælder redigerings- og administratortilladelserne for denne bruger. Hvis du vil slette en Hvem kan få adgang-oplysning, skal du klikke på X til højre for oplysningen. Hvis du vil redigere adgangsniveauet for en oplysning, skal du vælge et nyt adgangsniveau.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på X i det øverste hjørne af dialogboksen for at lukke den og returnere til den side, du var på.

Mappen er nu tilgængelig på listen Mapper til organisering af dine Lightning eller -dashboards.

 
Indlæser
Salesforce Help | Article