U bent hier:
Sessies van Business Manager afsluiten zonder automatisch een nieuwe authenticatie uit te voeren
Je wordt niet meer automatisch opnieuw aangemeld bij Account Manager of Business Manager om opnieuw te authenticeren wanneer je een sessie beëindigt. Accounts die gekoppeld waren aan Salesforce, werden voorheen automatisch opnieuw geauthenticeerd, waardoor het moeilijk was om de toepassing af te sluiten als je uniforme authenticatie gebruikte.
Waar: Deze wijziging is van toepassing op B2C Commerce.
