Loading
Om Salesforce Data 360
Afslut et Clean Room-samarbejde

Afslut et Clean Room-samarbejde

Når du afslutter et clean room-samarbejde, kan du ikke genstarte det. Hvis du har tilladelser til at køre forespørgsler og modtage resultater i samarbejdet, kan du stadig få adgang til forespørgselsresultater og forespørgselslogfiler fra tidligere forespørgselskørsler.

EditionsHeading

Tilgængelig i: Enterprise Edition (startorganisation)
Brugertilladelser påkrævet
Hvis du vil afslutte et clean room-samarbejde:

Et af disse tilladelsessæt:

  • Data Cloud-arkitekt
  • Data Cloud-aktiveringsstyring
  • Data Cloud-aktiveringsspecialist
  1. I Data Cloud skal du gå til fanen Clean Rooms (Rene værelser).
  2. Under Samarbejde skal du åbne den samarbejdsregistrering, du vil afslutte.
  3. Klik på Afslut samarbejde.
  4. Klik på Afslut samarbejde for at bekræfte. Samarbejdet bliver inaktivt.
 
Indlæser
Salesforce Help | Article