breadcrumbDescription
Indstil fildeling til at overtage registreringstilladelser
Angiv standarddelingstilladelserne på filer, der er vedhæftet til registreringer, så de overtager delingsindstillingerne for registreringen. Når det er aktiveret, kan en bruger, der kan redigere en registrering, også redigere filerne på den pågældende registrering. Denne indstilling gælder for filer, der er vedhæftet til registreringer, der er oprettet manuelt fra den relaterede liste Filer, og filer, der er vedhæftet i registreringens Chatter.
- Skriv Filer i feltet Find hurtigt i Opsætning.
- Under Salesforce Files skal du vælge Generelle indstillinger.
- Aktiver præferencen Angiv filadgang til Angiv efter registrering for filer, der er vedhæftet til registreringer.
Med denne præference aktiveret:
- Brugere med læse-/skriveadgang til en registrering eller tilladelsen Rediger alle data på en registrering får medarbejderadgang til vedhæftede filer.
- Brugere med skrivebeskyttet registreringsadgang får seeradgang til vedhæftede filer.
Når præferencen er inaktiveret, er alle filer, der er vedhæftet til registreringer, som standard seeradgang.
- Seere kan få vist, downloade og dele filer.
- Medarbejdere kan få vist, downloade, dele, redigere filen og uploade nye versioner.
- Filejere og -medarbejdere kan ændre filtilladelser for personer og grupper.
