Loading
Samarbejd med alle
Indhold
Vælg filtre

          Ingen resultater
          Ingen resultater
          Her er nogle søgetips

          Kontroller stavemåden for dine søgeord.
          Brug mere generelle søgeudtryk.
          Vælg færre filtre for at gøre søgningen bredere.

          Søg efter alle i Hjælp til Salesforce
          Rediger filadgang i Salesforce Classic

          Rediger filadgang i Salesforce Classic

          Filejere og -medarbejdere kan ændre filtilladelser for personer og grupper.

          EditionsHeading

          Tilgængelig i: Salesforce Classic og Lightning Experience
          Tilgængelig i: Gruppe, Essentials, Professionel, Enterprise, Performance, Ubegrænset, Udvikler og Contact Manager Edition

          Filejere kan også ændre filtilladelser for filer, der deles med deres firma.

          1. Klik på Del fil | Delingsindstillinger på en fildetaljeside.
          2. Find den person eller gruppe, hvis adgang du vil ændre eller ændre adgang for Enhver Chatter-bruger i dit firma.
          3. Vælg Seer, Medarbejder eller Ingen adgang (for dit firma). Eller for filer, der er delt med registreringer skal du ændre det til Angiv efter registrering. Ændringen sker straks.
            • Seere kan få vist, downloade og dele filer.
            • Medarbejdere kan få vist, downloade, dele, ændre tilladelse, redigere filen og uploade nye versioner.
            • Angiv efter bibliotek for en fil i et bibliotek betyder, at adgang til filen følger adgang til biblioteket. Denne indstilling kan ikke ændres.
            • Angiv efter registrering for en fil, der er vedhæftet en registrering betyder, at adgang til filen følger adgang til registreringen. Personer, der har læse/skriveadgang til registreringen, har Medarbejder-adgang til filen. Personer, der har skrivebeskyttet adgang til registreringen, har Seer-adgang til filen.
            • Ingen adgang betyder, at kun personer i dit firma, som denne fil er delt med, kan finde eller få vist filen. Hvis filen er delt med en privat gruppe, kan kun gruppens medlemmer finde eller få vist filen.
          Bemærk
          Bemærk
          • En fil deles med dit firma, når den er oprettet:
            • På et feed, som alle brugere kan se
            • På en profil
            • På en registrering
            • På en offentlig gruppe
            Enhver Chatter-bruger i dit firma får som standard seertilladelse. Hvis du ændrer tilladelsen fra Seer eller Medarbejder til Ingen adgang, fjerner du delingen med firmaet og offentlige grupper
          • Når du deler en fil med nogen, får vedkommende som standard adgangen Medarbejder. Når du deler en fil med en gruppe, får gruppemedlemmerne som standard adgangen Seer. Du kan ændre standardadgangen, når du deler en fil første gang. Filejere og medarbejdere kan ændre adgang, efter en fil er blevet delt.
           
          Indlæser
          Salesforce Help | Article