Loading
Samarbejd med alle
Slet en fil

Slet en fil

Når du sletter en fil fra Salesforce Files, fjernes den også fra alle placeringer, hvor den er delt.

EditionsHeading

Tilgængelig i: Salesforce Classic og Lightning Experience
Tilgængelig i: Gruppe, Essentials, Professionel, Enterprise, Performance, Ubegrænset, Udvikler og Contact Manager Edition
Brugertilladelser påkrævet
Hvis du vil slette en fil:

Filejer

ELLER

Slet Salesforce-filer

Hvis du vil slette en fil, der ikke er tilknyttet en anden fil eller et andet objekt:

Filejer

ELLER

Rediger alle data

Hvis filen er indeholdt i et bibliotek, er det kun filejeren eller en bruger med slettetilladelse i biblioteket, der kan slette filen. Biblioteksadministratoren er et eksempel på nogen med slettetilladelse i et bibliotek.

  1. I Lightning Experience skal du fra Appstarter åbne Filer.
  2. Find den fil, du vil slette, og åbn dens handlingsrulleliste på rækkeniveau.
  3. Klik på Slet, og bekræft dine ændringer.
    Hvis filen er delt via et link, har alle med linket ikke længere adgang til filen.

Du kan gendanne filen og alle dens delinger, der er tilknyttet ved at fjerne den fra papirkurven.

 
Indlæser
Salesforce Help | Article