U bent hier:
Een bestand privé maken
U kunt de toegang beperken tot gedeelde bestanden waarvan u de eigenaar bent door ze privé te maken.
| Beschikbaar in: Salesforce Classic |
| Beschikbaar in: Essentials,Group, Enterprise, Professional, Performance, Unlimited, Contact Manager en Developer Edition |
Als u wilt stoppen met het delen van een bestand waarvan u de eigenaar bent of waarvoor u de machtiging "Alle gegevens wijzigen" hebt, maakt u het bestand en de bestandskoppeling privé (
).
-
Klik op de bestandsdetailpagina op
of Alles weergeven in de lijst Gedeeld met.
- Klik in het dialoogvenster Instellingen voor delen op Privé maken (of Toegang beperken als het bestand afkomstig is uit een Salesforce CRM Content-bibliotheek).
- Klik in het bevestigingsvenster op Privé maken (of Toegang beperken).
Door een bestand privé te maken wordt het verwijderd uit alle posts waarbij het is bijgevoegd. Daarnaast wordt het bestand verwijderd van alle locaties waar het wordt gedeeld. Alleen de eigenaar en mensen met de machtiging "Alle gegevens wijzigen" hebben er toegang toe. Als het bestand afkomstig is uit een Salesforce CRM Content-bibliotheek, wordt het bestand overal verwijderd waar het wordt gedeeld, behalve uit de bibliotheek.
Als het bestand is gedeeld met behulp van een inhoudslevering, wordt de inhoudslevering wel ontoegankelijk, maar niet verwijderd. Als het bestand is gedeeld met behulp van Delen via koppeling in Chatter, wordt de koppeling naar het bestand verwijderd.
