Loading
Yhteistyö kaikkien kanssa
Chatter-ryhmien luominen

Chatter-ryhmien luominen

Luo julkisia, yksityisiä ja luetteloimattomia Chatter-ryhmiä tehdäksesi yhteistyötä tiimiesi kanssa projektien parissa.

Vaaditut versiot

Käytettävissä: Salesforce Classicissa ja Lightning Experiencessa
Käytettävissä: Group-, Essentials-, Professional-, Enterprise-, Performance-, Unlimited-, Developer- ja Contact Manager -versioissa
Tarvittavat käyttöoikeudet
Ryhmien luominen Uusien Chatter-ryhmien luonti- ja omistusoikeus
Huomautus
Huomautus Jos haluat estää joitakin käyttäjiä luomasta ryhmiä, voit tehdä niin muokkaamalla käyttäjälle kohdistettua profiilia. Uusien Chatter-ryhmien luonti- ja omistusoikeus määrittää käyttäjän kyvyn luoda ryhmiä (julkisia, yksityisiä tai luetteloimattomia). Tämä käyttöoikeus on oletusarvoisesti käytössä, mutta pääkäyttäjät voivat poistaa sen käytöstä valitsemistaan käyttäjäprofiileista. Kun pääkäyttäjä poistaa tämän käyttöoikeuden käytöstä, profiilin käyttäjä ei voi enää luoda tai omistaa uusia Chatter-ryhmiä.

Jos käyttäjä oli jo ryhmien omistaja, omistajuutta ei kumota.

  1. Napsauta Ryhmät-välilehteä.
    Jos et näe Ryhmät-välilehteä, avaa sovelluskäynnistin, hae ryhmät ja napsauta tulostasi.
  2. Napsauta Ryhmät-luettelosivulta Uusi ryhmä ja kirjoita ryhmän nimi ja kuvaus.
    Huomautus
    Huomautus Kaikkien julkisten ja yksityisten ryhmien nimien tulee olla yksilöllisiä. Luetteloimattomien ryhmien nimien ei tarvitse olla yksilöllisiä.

    Experience Cloud -sivustoilla sekä julkisten että yksityisten ryhmien nimien täytyy olla yksilöllisiä sivustolla.Uusi ryhmä -painike Ryhmät-alueelta

  3. Valitse ryhmällesi käyttöoikeustaso.
    • Julkinen — Kuka tahansa voi tarkastella ja lisätä viestejä, kommentteja ja tiedostoja. Kuka tahansa voi liittyä.
    • Yksityinen — Vain ryhmän jäsenet voivat tarkastella ja lisätä viestejä, kommentteja ja tiedostoja. Ihmisten täytyy pyytää lupaa liittyä ja ryhmän omistajan tai päälliköiden täytyy lisätä heidät. Käyttäjät, joilla on kaikkien tietojen muokkaus- ja tarkasteluoikeudet, voivat tarkastella ryhmän viestejä, päivityksiä ja tiedostoja kaikkialla organisaatiossa. Käyttäjät, joilla on kaikkien tietojen hallintaoikeudet, voivat myös liittyä yksityisiin ryhmiin suoraan ja muuttaa ryhmien asetuksia.
    • Luetteloimaton — Vain ryhmän jäsenet ja käyttäjät, joilla on luetteloimattomien ryhmien hallintaoikeus, voivat tarkastella ja lisätä viestejä, kommentteja ja tiedostoja. Ihmiset eivät voi pyytää lupaa liittyä. Ryhmän omistajan tai päälliköiden täytyy kutsua heidät. Luetteloimattomat ryhmät tarjoavat enemmän yksityisyyttä. Ulkopuoliset käyttäjät eivät voi nähdä tai käyttää luetteloimattomia ryhmiä luettelonäkymissä, syötteissä tai hakutuloksissa. Luetteloimattomat ryhmät eivät ole oletusarvoisesti käytössä, joten pääkäyttäjäsi täytyy ottaa ne käyttöön organisaatiollesi.

    Jos haluat sallia asiakkaiden liittyä yksityiseen tai luetteloimattomaan ryhmään, valitse Salli asiakkaat. Jos käytät Salesforce Classicia, voit tunnistaa asiakkaita sisältävät ryhmät niiden valokuvan oranssista vasemmasta yläkulmasta. Jos käytät Lightning Experiencea, voit tunnistaa asiakkaat sallivat ryhmät niiden sivun bannerissa olevasta tekstistä. Jos sallit asiakkaat ryhmässä, et voi muuttaa ryhmän käyttöoikeustasoa myöhemmin.

    Jos Salesforce-pääkäyttäjäsi on ottanut ryhmien arkistoinnin käyttöön, voit muuttaa ryhmän automaattisen arkistoinnin asetuksia. Poista automaattinen arkistointi käytöstä vain, jos ryhmän täytyy olla aina aktiivinen, vaikka siinä ei tehtäisikään toimintoja pitkään aikaan.

  4. Tallenna muutoksesi.
Huomautus
Huomautus Sinä omistat luomasi ryhmät. Jos haluat määrittää uuden omistajan, luo ryhmä ja muokkaa ryhmän asetuksia.
 
Ladataan
Salesforce Help | Article