Eksportere en tilpasset Opplevelsesbygger-side for en Lightning Bolt-løsning
Eksporter sider som du har tilpasset på et Opplevelsesbygger-nettsted. Bruk dem som et grunnlag for nye sider, eller pakk og distribuer dem slik at andre kan bruke dem på sine nettsteder.
Nødvendige utgaver
| Tilgjengelig i både Salesforce Classic og Lightning Experience |
| Tilgjengelig i Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition |
| Nødvendige brukertillatelser | |
|---|---|
| For å opprette et Experience Cloud-nettsted: | Opprette og konfigurere brukeropplevelser OG Vise oppsett og konfigurasjon |
| For å tilpasse eller publisere et Experience Cloud-nettsted: |
|
| For å opprette en Lightning Opplevelsesbygger-mal, -tema eller -side: | Tilpasse program OG Opprette og konfigurere opplevelser OG Vise oppsett og konfigurasjon |
| For å opprette en Lightning Bolt-løsning: | Tilpasse program OG Vise oppsett og konfigurasjon |
-
Velg Innstillinger | Developer i Opplevelsesbygger, og klikk på Eksporter en side.

- Velg siden som skal eksporteres.
-
Klikk på Eksporter.
Når du har eksportert en side, vises den i dialogboksen Ny side på alle Opplevelsesbygger-nettstedene i organisasjonen din. Hvis du pakker siden og installerer den i en annen organisasjon, vises den i dialogboksen Ny side i denne organisasjonen. En nylig installert side utheves som Ny i 30 dager.

Merk Hvis nettstedet allerede har en objektside for et objekt, vises ikke den eksporterte objektsiden som et alternativ for side som skal eksporteres, i dialogboksen Ny side. Hvis objektsiden slettes, blir den igjen tilgjengelig som et alternativ. Se Viktige punkter om eksport og emballering for Lightning Bolt-løsninger. -
For å distribuere siden oppretter du en administrert pakke som inkluderer siden. Eller du kan legge til siden i en Lightning Bolt-løsning og inkludere den i pakken.
Merk Du kan raskt komme til Pakke-siden i Salesforce-oppsett ved å velge Pakke Opplevelsesbygger-siden i meldingen om vellykket eksport av siden.
Hvis du vil slette en eksportert eller importert side , skriver du inn Digitale opplevelser i Hurtigsøk-feltet i Oppsett, og deretter klikker du på Sider.
Eksisterende sider i Opplevelsesbygger som er basert på den slettede siden, påvirkes ikke. Slettede sider vises imidlertid ikke lenger i dialogboksen Ny side.
Hjalp denne artikkelen med å løse problemet ditt?
La oss få vite det slik at vi kan forbedre!
