Loading
Administrer brugere og dataadgang
Slet brugere

Slet brugere

Selvom du ikke kan slette en bruger fuldstændigt, kan du deaktivere en brugers konto, så vedkommende ikke kan logge på Salesforce.

EditionsHeading

Tilgængelig i: både Salesforce Classic og Lightning Experience
Tilgængelig i: Essentials, Contact Manager, Group, Professional, Enterprise, Performance, Unlimited, Developer og Database.com Edition
Brugertilladelser påkrævet
Hvis du vil deaktivere brugere: Administrer interne brugere

Salesforce tillader dig at deaktivere brugere, men du kan ikke slette dem direkte. En bruger kan eje konti, emner og grupper og være i flere teams. Fjernelse af en bruger fra Salesforce påvirker mange processer i organisationen. Efter afvisning fra organisationen ønsker du tydeligt ikke, at brugeren bevarer adgang til sin konto. Men enkelt sletning af en bruger kan resultere i uafhængige registreringer og tab af vigtige forretningsoplysninger.

Derfor er det den rette handling at deaktivere snarere end at slette brugeren. Deaktivering fjerner brugerens loginadgang, men bevarer al historisk aktivitet og registreringer og gør det nemt at overføre ejerskab til andre brugere. I situationer hvor ændring af ejerskab til andre brugere skal ske før deaktivering, forhindrer frysning af brugeren login til organisationen og adgang til brugerens konti.

 
Indlæser
Salesforce Help | Article