Loading
Installer og konfigurer DevOps Center (administreret pakke)
Indhold
Vælg filtre

          Ingen resultater
          Ingen resultater
          Her er nogle søgetips

          Kontroller stavemåden for dine søgeord.
          Brug mere generelle søgeudtryk.
          Vælg færre filtre for at gøre søgningen bredere.

          Søg efter alle i Hjælp til Salesforce
          Indstillinger for miljøadministration

          Indstillinger for miljøadministration

          Du har flere muligheder for at administrere dine miljøer fra miljøets menu på fanen Pipelinemiljøer. Hvilke menuindstillinger, der er tilgængelige, bestemmes af miljøtypen, og om pipelinen er aktiveret.

          Skift miljø

          Udskift et udviklings- eller pipelinemiljø med et andet, når pipelinen er aktiveret. Brug denne handling, når en sandbox er blevet opdateret, til at genoprette forbindelsen med DevOps Center.

          • Udviklingsmiljøer – hvis DevOps Center kan bestemme, at miljøet er nedstammer fra et miljø i projektpipelinen, flyttes alle ikke-promoverede arbejdselementer, der er forbundet med det aktuelle udviklingsmiljø, til det nye udviklingsmiljø. Hvis DevOps Center ikke kan bestemme miljøets oprindelse, implementerer DevOps Center alle ændringer fra den første pipelinefases forgrening til det nye udviklingsmiljø.
          • Pipelinemiljøer – hvis DevOps Center kan fastsætte, at miljøet stammer fra et miljø i projektpipelinen, flyttes alle arbejdselementer, der er tilsluttet det aktuelle pipelinemiljø, til det nye pipelinemiljø. Hvis DevOps Center ikke kan fastsætte, om miljøet stammer fra versionsmiljøet, implementerer DevOps Center alle ændringer fra pipelinefasens forgrening i det nye pipelinemiljø.

          Fjern miljø

          Fjern et ikke-anvendt udviklingsmiljø fra listen. Hvis du skifter mening, kan du tilføje et fjernt miljø igen. Men du kan ikke fjerne et miljø, når det har en aktivitetshistorik tilknyttet. Når et miljø har en aktivitetshistorik, er dine muligheder at afbryde den eller skifte den.

          Afbryd forbindelsesmiljø

          Afbryd forbindelsen til et udviklingsmiljø, der er udløbet, eller som du ikke længere planlægger at bruge til at fjerne det fra listen. Du kan kun afbryde et miljø, hvis der ikke er nogen aktive arbejdselementer tilknyttet. Når det er afbrudt, kan du stadig se oplysninger om miljøet i aktivitetshistorikken, men du kan ikke bruge det igen i DevOps Center. Du kan dog bruge miljøet i et andet DevOps Center.

          Skift miljø

          Vælg et andet miljø for en pipelinefase, hvis pipelinen endnu ikke er aktiveret.

           
          Indlæser
          Salesforce Help | Article