breadcrumbDescription
Fejl: Kan ikke godkende Bitbucket igen efter legitimationsoplysningsændringer
Din Bitbucket-forbindelse med DevOps Center fungerer, men når dit team tilbagekalder tokener eller ændrer adgangskonfigurationer, mislykkes godkendelsen. DevOps Center beder dig om at godkende igen, og startsiden viser, at du er logget ud.
Hvis du vil oprette forbindelse igen, skal du godkende igen. Men DevOps Center har ikke en brugergrænsefladeindstilling til at opdatere eller godkende en eksisterende Bitbucket-forbindelse igen.
Årsag
DevOps Center lagrer Bitbucket-godkendelsesoplysninger i navngivne legitimationsoplysninger og eksterne legitimationsoplysninger. Når disse legitimationsoplysninger bliver ugyldige, er der ingen direkte måde at godkende igen gennem DevOps Center.
Handling
Slet de eksisterende legitimationsoplysninger, og godkend igen for at etablere en ny forbindelse.
- Skriv Navngivne legitimationsoplysninger i feltet Find hurtigt i Opsætning, og vælg derefter Navngivne legitimationsoplysninger.
-
Find de navngivne legitimationsoplysninger for
ALMDevopsBitbucket. - Fra rullemenuen ud for legitimationsoplysningerne skal du vælge Slet og bekræfte handlingen.
- Skift til fanen Eksterne legitimationsoplysninger.
-
Find de eksterne legitimationsoplysninger til
ALMDevopsBitbucket. - Fra rullemenuen ud for legitimationsoplysningerne skal du vælge Slet og bekræfte handlingen.
-
Vend tilbage til DevOps Center og godkend din Bitbucket-forbindelse igen.
Du kan opsætte Bitbucket-forbindelsen med dine opdaterede legitimationsoplysninger. Se Opsæt Bitbucket som din kildekontrol.
Din Bitbucket-forbindelse genoprettes med de nye legitimationsoplysninger.
