Loading
Muutosten hallinta, hallinta ja julkaisu DevOps Centerilla
Muuta tyƶkohteen tilaksi Ei koskaan

Muuta tyƶkohteen tilaksi Ei koskaan

KƤytƤ Ei koskaan -tilaa, kun suunnitelmia muutetaan, kun sinun tƤytyy aloittaa alusta tai kun muutos on ristiriidassa toisen tyƶkohteen tarjouksen kanssa.

Jos tilaksi asetetaan Ei koskaan, tyƶkohde ei ole aktiivinen ja palauttaa sitoutuneet komponenttitiedostot ja kokoonpanodatan kƤytettƤvissƤ olevien muutosten luetteloon. Voit sitten sitouttaa nƤmƤ muutokset uudelleen toiseen tyƶkohteeseen.

  • Muuta tyƶkohteen tilaksi Ei koskaan ennen kuin se ylennetƤƤn putken vaiheeseen.
  • Tilan muuttaminen tilaksi Ei koskaan on peruuttamatonta.

Valitse tyƶkohteen valikosta Muuta tilaksi Ei koskaan ja napsauta Vahvista.

Tyƶkohteen alasvetovalikossa nƤkyy vaihtoehto muuttaa tilaksi Ei koskaan.
 
Ladataan
Salesforce Help | Article