breadcrumbDescription
Overvejelser i forbindelse med oprettelse af partnerbrugere
Husk på følgende, når du opretter partnerbrugere.
- På konti:
- Aktiver som partner
- Inaktiver partnerkonto
- På kontakter:
- Aktiver partnerbruger
- Aktiver superbrugeradgang
- Inaktiver partnerbruger
- Inaktiver partnersuperadgang
- Log ind på Oplevelse
- Log på portal
- Før du opretter partnerbrugere, skal du konfigurere din Experience Cloud-lokalitet, så dine partnerbrugere ikke logger ind på den, før den er klar.
- Partnerkonti er Salesforce-konti, som en kanalmanager bruger til at administrere partnerorganisationer, partnerbrugere og aktiviteter, når de bruger et partnerfællesskab eller partnerportal. En kanalmanager, der ejer en partnerkonto, kan få adgang til aller data, der er knyttet til partnerkontoen og de tilhørende partnerbrugere.
- Når du har oprettet en partnerkonto, kan du føje brugere til kontoen som kontaktregistreringer og derefter konvertere dem til partnerbrugere. Partnerbrugere er Salesforce-brugere med adgang til CRM-objekter, som salgsmuligheder, emner og kampagner. Partnerbrugere kan få adgang til og redigere Salesforce-data, som du deler med dem, ved at logge ind på et fællesskab. De kan føjes til konto- eller salgsmulighedsteam.
- Når du opretter en partnerbruger, kan du redigere partnerkontoen og partnerbrugeren hver for sig. Ændringer det ene sted afspejles ikke det andet sted.
- De tilgængelige profiler for partnerbrugeren er begrænset til profilen Partnerbruger eller til profiler, der er duplikeret herfra.
- Rullelisten Rolle er skrivebeskyttet, første gang du aktiverer en kontakt som en partner eller kundebruger for en konto. Næste gang du aktiverer en kontakt på denne konto som en kunde eller partnerbruger, kan du vælge en Rolle til brugeren.
- I modsætning til en standardbruger, tildeles partnerbrugerrollen automatisk på baggrund af kontonavnet.
- Partnerbrugerrollen er en underordnet rolle til kontoejerens rolle. Alle data for partnerbrugerrollen ruller op til partnerkontoejerens rolle. Husk på, at hvis du inaktiverer en partnerbruger, bliver deres partnerbrugerrolle forældet, og deres data ruller ikke længere op til partnerkontorollen.
- Hvis din organisation har personkonti, kan disse ikke bruges som partnerkonti. Kun forretningskonti kan bruges som partnerkonti.
- Partnerkonti kan ikke slettes, men de kan inaktiveres.
- Hvis du vil kontrollere eller fejlfinde problemer med partnerbrugerkontoen, skal du på kontaktdetaljesiden klikke på Administrer ekstern bruger og vælge Log på portal som bruger. Der åbnes et nyt browservindue, og du bliver logget på lokaliteten som lokalitetsbruger.
- Hvis du har aktiveret en bruger som uddelegeret administrator, skal du mindst tilføje en ekstern bruger til den relaterede liste Profiler, som kan tildeles og tildele brugeren tilladelsen Administrer eksterne brugere.
- For hver duplikeret profil skal du sikre, at tilladelsen Kun API-bruger ikke er valgt. Brugere, der er knyttet til denne tilladelse valgt, er ikke i stand til at logge ind på deres lokaliteter.
- Når du føjer en bruger til en Experience Cloud-lokalitet, skal brugernavnet som standard være entydigt på tværs af alle Salesforce-organisationer. Hvis du vil begrænse dette entydighedskrav til kun en organisation, skal du gå til og vælge Kræv entydige brugernavne for partnere i denne organisation. Når du har aktiveret denne indstilling, kan du ikke deaktivere den. Uploads ved brug af Data Loader, Excel-import og Sendia er ikke tilgængelige for partnerbrugere med denne præference aktiveret.
- Partnerbrugerroller
Når du aktiverer den første eksterne bruger på en partnerkonto, oprettes der et rollehierarki for denne konto. Dette rollehierarki ruller op til partnerkontoejeren (typisk kanalmanageren). De tre roller i dette hierarki er Partnerbruger, Partnermanager eller Partneroverordnet. Når du opretter kontakter på partnerkontoen og konverterer dem til eksterne brugere, skal du tildele en af disse roller til dem.
