breadcrumbDescription
Afhængigheder i forbindelse med deaktivering af tilladelsessætgrupper
Når du deaktiverer en tilladelse i en tilladelsessætgruppe, påvirker den deaktiverede tilladelse tilladelser, der afhænger af den i gruppen. Forstå, hvordan deaktivering af afhængigheder fungerer og effekterne af deaktiveringstilladelser på dine brugere.
EditionsHeading
| Tilgængelig i: både Salesforce Classic (ikke tilgængelig i alle organisationer) og Lightning Experience |
| Tilgængelig i: Contact Manager, Group, Essentials, Professional, Enterprise, Performance, Unlimited, Developer og Database.com Edition |
Detaktiveringstilladelser i en tilladelsessætgruppe tilbyder dig detaljeret kontrol over brugertilladelsestildelinger, men husk på påvirkningen af afhængige tilladelser. Tabellen viser objekttilladelsesafhængigheder.
| Når du deaktiverer: | Deaktiveres disse tilladelser også: |
|---|---|
| Læs | Opret, Rediger, Slet, Vis alle registreringer og Rediger alle registreringer |
| Rediger | Slet og rediger alle redigeringer |
| Slet | Rediger alle registreringer |
| Vis alle registreringer | Rediger alle registreringer |
Når du deaktiverer brugertilladelser, skal du være opmærksom på meddelelsen om bekræftelse af tilladelsesændring, når du gemmer dine ændringer for tilladelsesafhængigheder. Hvis du f.eks. deaktiverer tilladelsen Aktiver kontrakter, deaktiveres tilladelserne Slet aktiverede kontrakter også.
Deaktivering af objekttilladelser kan også påvirke brugertilladelser. Et af tilladelsessættene i din tilladelsessætgruppe inkluderer f.eks. brugertilladelsen Aktiver bestillinger. Da Aktiver bestillinger kræver objekttilladelserne Læs og Rediger på bestillinger, aktiveres disse objekttilladelser automatisk. Hvis du deaktiverer tilladelsen Rediger, deaktiveres brugertilladelsen Aktiver bestillinger som resultat.
Tilladelsessætgruppen Sales Staff Users indeholder f.eks. tre tilladelsessæt og et deaktiveringstilladelsessæt. Deaktiveringstilladelsessættet deaktiverer Slet på Konti og Salgsmuligheder.
Når du deaktiverer Slet på et objekt, deaktiveres Rediger alle registreringer automatisk (selv hvis du ikke markerede det for dette objekt). Rediger alle registreringer bliver inaktiveret, fordi det afhænger af fuld objektadgang, som ikke længere er tilgængelig, når du deaktiverer sletning.
Hvis du på samme måde deaktiverer Læs på objektet, så vil Opret, Rediger, Slet, Vis alle og Rediger alle blive deaktiveret. Hvis du ikke kan læse objektdata, kan du ikke udføre handlinger, f.eks. sletning på det.
