Loading
Administrer brugere og dataadgang
Bevar manuelle delinger, når du overfører registreringer

Bevar manuelle delinger, når du overfører registreringer

Når ejerskab overføres til en registrering, sletter Salesforce som standard manuelle delinger på registreringen, hvilket kan medføre, at brugere mister registreringsadgang. Aktiver indstillingen "Bevar manuelle delinger, når du overfører registreringer" for at bevare manuelle delinger, når en registrerings ejer ændres.

EditionsHeading

Tilgængelig i: både Lightning Experience og Salesforce Classic
Tilgængelig i: Professional, Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition
Brugertilladelser påkrævet
Hvis du vil redigere delingsindstillinger: Administrer deling
  1. Skriv Delingsindstillinger i feltet Find hurtigt i Opsætning, og vælg derefter Delingsindstillinger.
  2. Klik på Rediger i området Standarder for hele organisationen.
  3. Vælg Bevar manuelle delinger ved overførsel af registreringer.
  4. Gem dine ændringer.

Related information html

 
Indlæser
Salesforce Help | Article