Loading
Gebruikers en gegevenstoegang beheren
Handmatig delen behouden bij het overdragen van records

Handmatig delen behouden bij het overdragen van records

Wanneer eigendom van een record wordt overgedragen, verwijdert Salesforce standaard handmatige shares voor de record, waardoor gebruikers recordtoegang kunnen verliezen. Schakel de instelling "Handmatig delen behouden bij overdracht van records" in om handmatig delen te behouden wanneer de eigenaar van een record verandert.

Vereiste editions

Beschikbaar in: zowel Lightning Experience als Salesforce Classic
Beschikbaar in: Professional, Enterprise, Performance, Unlimited en Developer Edition
Benodigde gebruikersmachtigingen
Als u instellingen voor delen wilt wijzigen: Delen beheren
  1. Geef vanuit Set-up Instellingen voor delen op in het vak Snel zoeken en selecteer vervolgens Instellingen voor delen.
  2. Klik op Bewerken in het gedeelte Standaardinstellingen van hele organisatie.
  3. Selecteer Handmatig delen behouden bij overdracht van records.
  4. Sla uw wijzigingen op.
 
Wordt geladen
Salesforce Help | Article