Loading
Behandle brukere og datatilgang
Beholde manuelle delinger ved overføring av poster

Beholde manuelle delinger ved overføring av poster

Når eierskap til en post overføres, sletter Salesforce som standard manuelle delinger av posten, noe som kan føre til at brukere mister posttilgang. Aktiver innstillingen Behold manuelle delinger ved overføring av poster for å beholde manuelle delinger når eieren av en post endres.

Nødvendige utgaver

Tilgjengelig i både Lightning Experience og Salesforce Classic
Tilgjengelig i Professional, Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition
Nødvendige brukertillatelser
For å endre delingsinnstillinger: Behandle deling
  1. Skriv inn Innstillinger for deling i Hurtigsøk-feltet i Oppsett, og velg deretter Innstillinger for deling.
  2. Klikk på Rediger i området Organisasjonsomfattende standardinnstillinger.
  3. Velg Behold manuelle delinger ved overføring av poster.
  4. Lagre endringene.
 
Laster
Salesforce Help | Article