Loading
Hantera användare och dataåtkomst
Behåll manuella delningar vid överföring av poster

Behåll manuella delningar vid överföring av poster

När ägarskapet för en post överförs tar Salesforce som standard bort manuella delningar i posten, vilket kan göra att användare förlorar poståtkomst. Aktivera inställningen "Behåll manuella delningar vid överföring av poster" för att behålla manuella delningar när en posts ägare ändras.

Versioner som krävs

Tillgängliga i: både Lightning Experience och Salesforce Classic
Tillgängliga i: Utgåvorna Professional, Enterprise, Performance, Unlimited och Developer
Användarbehörigheter som krävs för att
För att ändra delningsinställningar: Hantera delning
  1. I Inställningar, i rutan Snabbsökning, anger du Inställningar för delning och väljer sedan Inställningar för delning.
  2. Klicka på Redigera i området Organisationsomfattande standard.
  3. Välj Behåll manuella delningar vid överföring av poster.
  4. Spara dina ändringar.
 
Laddar
Salesforce Help | Article