breadcrumbDescription
Administration af Site.com-brugere og -roller
Når du opretter en lokalitet, skal du tilføje andre brugere og tildele roller til dem.
EditionsHeading
| Tilgængelig i: Salesforce Classic |
Tilgængelig for køb i: Enterprise, Performance og Unlimited Edition Tilgængelig (med begrænsninger) i versionen: Developer Edition |
| Brugertilladelser påkrævet | |
|---|---|
| Hvis du vil administrere Site.com-brugere: | Skal feltet Site.com Publisher-bruger aktiveres på brugerdetaljesiden OG Lokalitetsadministratorrollen tildeles på lokalitetsniveau |
Hvis du ikke har tildelt Site.com-funktionslicenser til dine brugere, kan du ikke føje dem til en lokalitet.
Når du tildeler en brugerrolle, skal du sørge for at tilføje en, der er kompatibel med brugerens Site.com-licens. Når brugere logger ind på Site.com, kontrolleres deres licens op mod den rolle, der er tildelt dem på lokalitetsniveau. Hvis licensen ikke tillader de tilladelser, der er knyttet til en rolle, får brugeren tildelt de tilladelser, der er knyttet til licensen. Hvis f.eks. en bruger har en Site.com Contributor-licens, men har fået tildelt en rolle som lokalitetsadministrator, vil de kun have Contributor-tilladelser, uanset den tildelte rolle.
Hvis du vil tilføje brugere og tildele roller:
- Klik på Lokalitetskonfiguration | Brugerroller på fanen Oversigt i Site.com Studio.
- Klik på Tilføj brugere.
- Marker den bruger, som du ønsker at tilføje, i afsnittet Tilgængelige brugere.
- Vælg rollen fra rullelisten Tilføj som.
- Klik på pilen for at flytte brugeren til afsnittet Valgte brugere.
- Klik på Gem.
Hvis du vil slette brugere:
- Vælg brugeren i visningen brugerroller.
- Klik på
| Fjern. - Klik på OK.
Hvis du vil ændre en brugers rolle:
- Hold musen hen over brugerens rolle i visningen Brugerroller.
- Klik på pilen for at få vist alle rollerne.
- Vælg den nye rolle.
Hvis du vil slette eller ændre rollen for en gruppe af brugere på samme tid, skal du bruge massehandlinger.
- Marker afkrydsningsfeltet ud for hver brugers navn i visningen Brugerroller.
- Klik på Massehandlinger.
- Vælg handlingen.
- Klik på Anvend.
Bemærk Når du opgraderer rollerne for flere brugere på en gang, kan du kun tildele den samme rolle til alle valgte brugere.
