Loading
Salesforcen laajentaminen napsautuksilla, ilman koodia
Edellisen sivustoversion palauttaminen

Edellisen sivustoversion palauttaminen

Site.com Studion Muutoshistoria-luettelo seuraa kaikkia sivustosi julkaistuja versioita. Voit valita minkä tahansa aikaisemmin julkaistun version ja palauttaa sen. Voit palauttaan vain kokonaisen sivuston, et osia siitä.

Vaaditut versiot

Käytettävissä: Salesforce Classicissa

Ostettavissa: Enterprise Edition-, Performance Edition- ja Unlimited Edition -versioissa

Käytettävissä (rajoitetusti): Developer Edition -versiossa.

Tarvittavat käyttöoikeudet
Site.com-sivustojen laatiminen, muokkaaminen ja hallinta:

Site.com-julkaisijakäyttäjä-kenttä valittuna käyttäjän lisätietosivulla

JA

Sivuston pääkäyttäjän tai suunnittelijan rooli kohdistettu sivuston tasolla

Huomautus
Huomautus Palauta versio -ominaisuus ei ole käytettävissä yhteisöissä.

Kun työskentelet Site.com Studiossa, työskentelet aina sivustosi julkaisemattoman version parissa. Se on sinun työkopiosi. Palauttaessasi version, tallenna se työkopiosi päälle, älä julkaistun sivuston päälle. Sinun on julkaistava palautettu versio ennen kuin näet muutokset julkaistulla sivustolla.

Varoitus
Varoitus Et voi palauttaa sivustosi työkopiota edellisen version palauttamisen jälkeen. Tästä syystä sinun kannattaa varmuuskopioida sivuston työkopio ennen sen palauttamista varmistaaksesi, ettet menetä julkaisemattomia muutoksia.
  1. Valitse Yleiskatsaus -välilehti.
  2. Valitse Muutoshistorianäkymästä versio, jonka haluat palauttaa.
  3. Napsauta Toiminnot | Palauta versio.
  4. Napsauta OK vahvistusikkunassa.

Kun olet palauttanut työsivustosi edelliseen versioon, voit jatkaa lisämuutosten tekemistä, kunnes olet valmis julkaisemaan sivuston.

 
Ladataan
Salesforce Help | Article