Loading
Salgsproduktivitet
Hvorfor sletter Salesforce for Outlook (tilbagetrækning) mine Outlook-registreringer, når jeg synkroniserer?

Hvorfor sletter Salesforce for Outlook (tilbagetrækning) mine Outlook-registreringer, når jeg synkroniserer?

Salesforce til Outlook synkroniserer automatisk registreringer, du ejer, samt registreringer, som du har læse-/skriveadgang til.

Vigtigt
Vigtigt Fuld produkttilbagetrækning for Salesforce til Outlook er planlagt til december 2027. Se Salesforce til Outlook-tilbagetrækning. Hvis du vil fortsætte med at integrere Microsoft Outlook med Salesforce, kan du se nærmere på vores næste generation af produkter: Outlook-integration og Einstein. Se Flyt fra Salesforce til Outlook (tilbagetrækning) til Next-Generation-produkter.

Disse registreringer er:

  • Tilknyttet konti, du ejer
  • Tilknyttet konti, hvor du er medlem af kontoteamet
  • Ejet af medlemmer af din synkroniseringsprofils grupper

Hvis du forsøger at synkronisere en registrering fra Outlook til Salesforce, der ikke passer i disse kategorier, forsøger synkroniseringsprocessen at slette denne registrering fra Outlook under en senere synkronisering. Hvis du vil undgå sletning af disse registreringer, skal du tildele dem til kategorien Outlook Synkroniser ikke med Salesforce.

 
Indlæser
Salesforce Help | Article