Loading
Salgsproduktivitet
Indhold
Vælg filtre

          Ingen resultater
          Ingen resultater
          Her er nogle søgetips

          Kontroller stavemåden for dine søgeord.
          Brug mere generelle søgeudtryk.
          Vælg færre filtre for at gøre søgningen bredere.

          Søg efter alle i Hjælp til Salesforce
          Rediger dine Salesforce for Outlook-synkroniseringsindstillinger (tilbagetrækning)

          Rediger dine Salesforce for Outlook-synkroniseringsindstillinger (tilbagetrækning)

          Afhængig af om din administrator gav dig tilladelser, kan du tilpasse, hvilke elementer der synkroniseres mellem Microsoft Outlook og Salesforce, og hvilke anvisninger de synkroniserer.

          EditionsHeading

          Tilgængelig i: Salesforce Classic
          Tilgængelig i: Lightning Experience, hvis Salesforce Classic er tilgængeligt i din organisation.
          Tilgængelig med køb af Sales Cloud eller Government Cloud i: Personal, Contact Manager, Professionel, Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition
          Brugertilladelser påkrævet
          Sådan får du adgang til din Salesforce for Outlook-konfiguration Tildelt til en aktiv konfiguration
          Hvis du vil inaktivere synkronisering: Om objektet synkroniseres
          Vigtigt
          Vigtigt Fuld produkttilbagetrækning for Salesforce til Outlook er planlagt til december 2027. Se Salesforce til Outlook-tilbagetrækning. Hvis du vil fortsætte med at integrere Microsoft Outlook med Salesforce, kan du se nærmere på vores næste generation af produkter: Outlook-integration og Einstein. Se Flyt fra Salesforce til Outlook (tilbagetrækning) til Next-Generation-produkter.
          1. Søg efter Salesforce for Outlook fra dine personlige indstillinger i Salesforce. Klik derefter på Vis min konfiguration.
          2. Hvis du vil se, hvilke typer registreringer der synkroniseres, skal du pege på filterikoner (Ikonet Datasætfilter).
          3. Hvis du vil stoppe et element i at synkronisere, skal du rydde dets afkrydsningsfelt. Alle felter, der er relateret til dette element, inaktiveres på siden.
          4. Gem dine ændringer. Alle ændringer træder i kraft, næste gang dine data synkroniseres. Vend tilbage til dine oprindelige indstillinger ved at klikke på Tilbage til standard øverst i din ændrede konfiguration. Din administrator kan ændre dine indstillinger efter behov.
           
          Indlæser
          Salesforce Help | Article