Loading
Myynnin tuottavuus
Salesforce for Outlook (poistaminen käytöstä) ja Microsoft® Outlook® -sovellusten välinen synkronointi

Salesforce for Outlook (poistaminen käytöstä) ja Microsoft® Outlook® -sovellusten välinen synkronointi

Lopeta yhteyshenkilöiden, tapahtumien ja tehtävien kopiointi Outlookissa ja Salesforcessa ja aloita synkronointi kahden järjestelmän välillä Salesforce for Outlookilla.

Vaaditut versiot

Käytettävissä: Salesforce Classicissa
Käytettävissä: Lightning Experience, jos Salesforce Classic on käytettävissä organisaatiossasi.
Saatavilla Sales Cloudin tai Government Cloudin ostamisen yhteydessä: Henkilökohtaiset, Contact Manager, Professional, Enterprise, Performance, Unlimited ja Developer Edition -versioissa
Synkronointiin tarvittavat käyttöoikeudet Kun synkronoit Tarvitset
Yhteyshenkilöt Salesforcesta Outlookiin Yhteyshenkilöiden lukuoikeus; Yhteyshenkilöiden synkronointiosoite on määritetty arvoon Salesforce to Outlook
Molemmat tavat Yhteyshenkilöiden lukuoikeus ja muokkausoikeus sekä tilien lukuoikeus. Yhteyshenkilöiden synkronointisuunta on määritetty Synkronoi molemmilla tavoilla
Tapahtumat ja tehtävät Outlookista Salesforceen: Tapahtumien luku- ja muokkausoikeus; Tapahtumat ja tehtävät -synkronointiosoite on määritetty arvoon Outlook to Salesforce
Salesforcesta Outlookiin Tapahtumien luku- ja muokkausoikeus. Tapahtumien ja tehtävien synkronointiosoitteeksi on määritetty Salesforce to Outlook
Molemmat tavat Tapahtumien lukuoikeus ja muokkausoikeus; Tapahtumat ja tehtävät -synkronointisuunta on määritetty Synkronoi molempiin suuntiin
Monipäiväiset tapahtumat Toimintojen monipäiväisten tapahtumien ottaminen käyttöön
Toistuvat Salesforce-tehtävät Outlookiin ”Synkronoi toistuvat Salesforce-tehtävät Outlookiin”
Tärkeää
Tärkeää Salesforce for Outlook -tuotteen täydellinen poistaminen käytöstä on ajoitettu joulukuulle 2027. Katso lisätietoja kohdasta Salesforce for Outlook poistuu käytöstä. Jos haluat jatkaa Microsoft Outlookin integrointia Salesforceen, tutustu seuraavan sukupolven tuotteisiimme: Outlook-integraatio ja Einsteinin toimintojen kaappaus. Lisätietoja on kohdassa Siirtyminen Salesforce for Outlookista (poistuminen) seuraavan sukupolven tuotteisiin.

Varmista ennen Salesforce for Outlook -sovelluksen lataamista ja asentamista, että Outlook-kansiosi sisältävät synkronoitavat kohteet. Jos synkronoit tietueen Outlookista Salesforceen, sen poistaminen synkronoidusta Outlook-kansiosta poistaa tietueen Salesforcesta. Jos synkronoit tietueen Salesforcesta Outlookiin, tietueen poistaminen Salesforcesta poistaa tietueen Outlookista.

Tietoja synkronointiaikatauluista Salesforce for Outlookissa (poistaminen käytöstä)

Salesforce for Outlook synkronoi kohteesi järjestelmäsi toimintojen perusteella. Tapahtumat ja tehtävät synkronoidaan automaattisesti kymmenen minuutin välein. Yhteyshenkilöt synkronoidaan automaattisesti tunnin välein. Jos Salesforce for Outlook havaitsee kuitenkin näppäimistön tai hiiren ei-aktiivisuuden 30 minuutin ajan, tapahtumien ja tehtävien synkronoinnin yleisyydeksi muuttuu 30 minuuttia. Kahden tunnin toimettomuuden jälkeen kaikkien päivitysten yleisyys muuttuu tunneittain ja neljän tunnin jälkeen yleisyys muuttuu neljän tunnin välein.

Voit luonnollisesti synkronoida manuaalisesti halutessasi. Napsauta hiiren oikealla painikkeella järjestelmälomakkeen kuvaketta Salesforce CRM for Outlook -järjestelmäruutukuvake ja napsauta sitten Synkronointi | Synkronoi nyt.

Tiettyjen tietueiden sulkeminen pois synkronoinnista Salesforce for Outlookissa (poistaminen käytöstä)

Jos valitsit synkronointimenetelmällesi Synkronoi kaikki Outlook-kohteet -vaihtoehdon määritysten aikana, voit estää tiettyjen kohteiden synkronoinnin seuraavin tavoin.

  • Voit halutessasi synkronoida kohteet, jotka on merkitty yksityisiksi Microsoft® Outlook® -versiossa. Jos et halua synkronoida yksityisiä kohteita, avaa Salesforce for Outlook -asetukset ja poista niiden yksityisten kohteiden tyyppien valinta, joita et halua synkronoida.

    Jos olet synkronoinut Outlookissa kohteita, jotka myöhemmin merkitään yksityisiksi, ne säilyvät Salesforcessa. Vastaavat Salesforce-kohteet eivät kuitenkaan saa enää päivityksiä, jos muokkaat niitä Outlookissa.

  • Jos et halua, että jotkin Outlook-kohteet synkronoidaan, riippumatta siitä, ovatko ne merkitty yksityisiksi, kohdista ne luokkaan Älä synkronoi Salesforcen kanssa Outlookissa. Lisätietoja luokkien käyttämisestä Outlookissa on Outlook-dokumentaatiossasi.

Miten Salesforce for Outlook synkronoi tiettyjä kohteita Salesforce for Outlookissa (poistaminen käytöstä)

 
Ladataan
Salesforce Help | Article