Loading
Myynnin tuottavuus
Salesforce-sovelluksen asennuksen poistaminen Zoom-tililtäsi

Salesforce-sovelluksen asennuksen poistaminen Zoom-tililtäsi

Jos et enää käytä Zoom-ominaisuuksia Salesforcessa, sen lisäksi, että katkaiset Zoom-tilisi yhteyden Salesforcessa, poista Salesforce-sovelluksen asennus Zoom-tililtäsi. Sinulta kysytään, haluatko säilyttää Zoom-datasi Salesforcessa.

Vaaditut versiot

Käytettävissä: Lightning Experiencessa
Käytettävissä Salesforce Meetingsin kanssa Performance Edition- ja Limitön Edition -versioissa, kun Einsteinin toimintojen kaappaus on käytössä
Saatavilla Einsteinin keskusteluhavainnot -ominaisuuden kanssa, joka on saatavilla Starter-, Pro-, Enterprise-, Performance-, Unlimited- ja Agentforce 1 Sales -versioissa.
Saatavilla Inboxin kanssa Sales Cloudissa, joka sisältyy suorituskykyversioihin ja rajoittamattomiin versioihin sekä lisämaksusta Professional- ja Enterprise -versioissa. Inbox on saatavilla myös lisämaksusta Service Cloudissa ja Lightning Platformissa.
Saatavilla Sales Engagementin kanssa Sales Cloudissa, joka on saatavilla Performance Edition - ja Unlimited Edition -versioissa sekä lisämaksusta Professional- ja Enterprise Edition -versioissa. Sales Engagement on saatavilla myös lisämaksusta Service Cloudissa ja Lightning Platformissa.
Saatavilla Sales Cloud Einsteinin kanssa, joka on käytettävissä: Suorituskykyversioissa ja rajoittamattomissa versioissa, ja saatavilla lisämaksusta Enterprise Edition -versiossa
  1. Kirjaudu sisään Zoom-tilillesi ja avaa Zoom-sovelluksen markkinapaikka.
  2. Napsauta Hallinta ja sitten Asennetut sovellukset.
  3. Hae Salesforce-sovellus ja valitse se.
  4. Napsauta Poista asennus.
  5. Päätä, haluatko säilyttää Zoom-dataa Salesforcessa.
    Varoitus
    Varoitus Jos päätät olla säilyttämättä Zoom-dataa Salesforcessa, kokousten nauhoitteet ja tiedot poistetaan kaikista Salesforce Zoom -tileistäsi — aktiivisista ja ei-aktiivisista. Tätä käyttöoikeutta ei voi palauttaa.
Huomautus
Huomautus Kun katkaiset tilin yhteyden, sitä ei näytetä katkaistuna ennen kuin kirjaudut ulos Salesforcesta ja sitten uudelleen sisään.
 
Ladataan
Salesforce Help | Article