Loading
Tjeneste
Slette artikler og oversettelser

Slette artikler og oversettelser

Du kan slette artikler og oversettelser i Artikkelbehandling-fanen eller på detaljsiden til artikkelen eller oversettelsen. Permanent sletting fjerner artikler fra kunnskapsbasen. Du kan slette artikkelutkast, oversettelsesutkast av artikler eller arkiverte artikler, men ikke publiserte artikler eller oversettelser.

Nødvendige utgaver

Tilgjengelig i Salesforce Classic og Lightning Experience. Vis støttede versjoner.
Merk
Merk
  • Når du skal slette en publisert artikkel og oversettelser, må du først fjerne dem fra publisering ved å velge å redigere eller arkivere dem.
  • Når en bruker uten slettetilgang avbryter redigeringen av en publisert artikkel, slettes ikke det nylig opprettede artikkelutkastet automatisk.

Når du sletter artikler, flyttes de til papirkurven. Der kan du gjenopprette dem hvis du ombestemmer deg. Hvis du sletter en artikkel med oversettelser, flyttes også oversettelsene til papirkurven. Men hvis du sletter én enkelt oversettelse, kan du ikke gjenopprette den. Sletting av en artikkel eller oversettelse kan mislykkes hvis en annen bruker eller systemet redigerer den samtidig som slettingen pågår. Du vil få en feilmelding når dette skjer.

Merk
Merk
  • Det kan oppstå konflikter når forskjellige kundestøtterepresentanter utfører handlinger på de samme artiklene samtidig. Avhengig av hvem som utfører handlingen først, vil ikke artiklene være tilgjengelige for påfølgende brukere, men artiklene vises fremdeles kort i artikkellisten. Hvis du utfører en handling på disse artiklene, vil det føre til en konfliktfeil.
  • Hvis du sletter et artikkelutkast som er en arbeidskopi for en gjeldende publisert artikkel, påvirkes ikke den originale publiserte versjonen, men utkastversjonen fjernes permanent. Den havner ikke i papirkurven. Du kan redigere den publiserte versjonen for å arbeide på et utkast igjen.
  • Når en bruker uten slettetilgang i Salesforce Classic avbryter redigeringen av en publisert artikkel, slettes ikke det nylig opprettede artikkelutkastet automatisk. Når du redigerer en publisert artikkel i Lightning Experience ved å klikke på Rediger som utkast og deretter klikker på Avbryt, slettes ikke artikkelutkastet automatisk.
 
Laster
Salesforce Help | Article