Loading
Salesforce CMS och Digitala upplevelser-appen
Dela innehåll mellan förbättrade CMS-arbetsområden

Dela innehåll mellan förbättrade CMS-arbetsområden

Spara tid och utrymme när du delar innehåll över förbättrade CMS-arbetsområden och återanvänd innehåll mellan arbetsområden utan att duplicera poster. Arbeta med innehåll som delas från ett källarbetsområde till ett målarbetsområde i mappen Delas med arbetsområden. När arbetsområden har delats kan du göra kopior av en delad innehållspost och spara den i en mapp i ett förbättrat CMS-arbetsområde för mål.

Versioner som krävs

Tillgängliga i: Lightning Experience
Tillgängliga i: Utgåvorna Enterprise, Performance, Unlimited och Developer
Användarbehörigheter som krävs för att
Skapa ett arbetsområde i Digitala upplevelser-appen:

Ändra all data

ELLER

Skapa CMS-arbetsområden och kanaler

Ta bort ett förbättrat CMS-arbetsområde: En CMS-arbetsområdesmedarbetarroll för innehållsadministratör
Hantera arbetsområdets detaljer, innehåll, medarbetare, språk, mappar och kanaler i ett CMS-arbetsområde:

En CMS-arbetsområdesmedarbetarroll för innehållsadministratör

OCH

om du lägger till Experience Cloud-webbplatskanaler, Skapa och konfigurera upplevelser

Dela eller sluta dela ett förbättrat CMS-arbetsområde: En CMS-arbetsområdesmedarbetarroll för innehållsadministratör eller innehållsansvarig

För att dela och sluta dela innehåll som skapats i ett arbetsområde (källa) till ett målarbetsområde måste du vara innehållsadministratör eller innehållsansvarig i både käll- och målarbetsområden. När du delar ett arbetsområde är alla objekt i källarbetsområdet, inklusive utkast, tillgängliga för målarbetsområdet.

För att ändra och ta bort delat innehåll måste du vara innehållsadministratör, innehållsansvarig eller innehållsförfattare i källarbetsområdet. För att publicera och avpublicera delat innehåll måste du vara innehållsadministratör eller innehållsansvarig i källarbetsområdet.

När du delar ett källarbetsområde blir dess publicerade innehåll tillgängligt för alla kanaler i målarbetsområdet. På samma sätt, när du slutar dela ett källarbetsområde med ett målarbetsområde, blir dess innehållsobjekt otillgängliga i målarbetsområdet och avpublicerade. Innehållet är då inte tillgängligt för kanaler i målarbetsområdet och inte tillgängligt för andra innehållsobjekt i målarbetsområdet som refererar det.

Anteckning
Anteckning Allt innehåll som inkluderas i en manuell samling måste tillhöra samma källarbetsområde. När du skapar en manuell samling döljs delat innehåll från innehållsväljaren.
  1. Öppna Digitala upplevelser-appen från Appstartaren i Lightning Experience.
  2. På startfliken av Digitala upplevelser letar du reda på arbetsområdet i tabellen Alla CMS-arbetsområden.
  3. För att öppna det förbättrade CMS-arbetsområdet, klicka på arbetsområdets namn.
  4. Klicka på Menyn Inställningar för arbetsområde och välj sedan Arbetsområdesdelning.
  5. Flytta målarbetsområdet från kolumnen Ej delad till kolumnen Delad och spara dina ändringar.
Exempel
Exempel

Du har tre förbättrade CMS-arbetsområden i din organisation som heter Utrymme A, Utrymme B och Utrymme C. Du delar innehåll från Utrymme A (källa) till Utrymme B (mål) och från Utrymme B (källa) till Utrymme C (mål).

När du delar Utrymme A till Utrymme B kan du lägga till en bild i Utrymme A i en nyhetsartikel i Utrymme B. När du publicerar nyhetsartikeln publiceras bilden och nyhetsartikeln och bilden är båda tillgängliga för Utrymme B:s kanaler. Men om du delar Utrymme B till Utrymme C innan du publicerar nyhetsartikeln publicerar inte publicering av nyhetsartikeln till Utrymme C:s kanaler bilden. Istället måste du dela blanksteg A till blanksteg C och sedan publicera bilden.

För att arbeta med delat innehåll, besök målarbetsområdet och öppna mappen Delad med arbetsområden. För att se en lista över arbetsområden som använder ett visst innehållsobjekt, öppna fliken Användningsinformation på innehållsdetaljsidan.

 
Laddar
Salesforce Help | Article