Loading
Opsæt og vedligehold din Salesforce-organisation
Slet prøvedata

Slet prøvedata

Når du tilmelder dig Salesforce, udfyldes din Salesforce-organisation til en start med nogle prøvedata. I løbet af din prøveperiode, kan Salesforce-administratorer slette prøvedataene og alle data i din organisation ved at bruge linket Slet alle data.

EditionsHeading

Tilgængelig i: både Salesforce Classic og Lightning Experience
Tilgængelig i: Professional,Essentials og Enterprise Edition
Brugertilladelser påkrævet
Hvis du vil slette prøvedata: Rediger alle data

Linket Slet alle data er kun synligt, når alle disse betingelser er opfyldt.

  • Brugeren har brugertilladelsen "Rediger alle data"
  • Organisationen er i en prøvetilstand.
  • Organisationen ikke har portaler aktiveret.
  • Brugeren ikke er partneradministrator, der handler på vegne af andre.
  1. Skriv Slet alle data i feltet Find hurtigt i Opsætning, og vælg derefter Slet alle data.
  2. Indtast teksten, der angiver, at du forstår, at alle data i din organisation slettes, herunder prøvedata og data, som du har indtastet. Din bruger- og administratoropsætning påvirkes ikke.
  3. Klik på Send.

Hvis datalagring forhindrer dig i at slette alle dine prøvedata på denne måde, skal du bruge Masseslet registreringer til at slette dine konti. Brug derefter Slet alle data for at slette dine resterende prøvedata.

 
Indlæser
Salesforce Help | Article