U bent hier:
Veelgestelde vragen weergeven
Veelgestelde vragen over pop-upvensters, knoppen, koppelingen en andere weergave-elementen op Salesforce-pagina's.
- Wat is de samenvouwbare zijbalk?
De zijbalkkolom die wordt weergegeven aan de linkerzijde van de meeste Salesforce-pagina's in Salesforce Classic, biedt hanige toegang tot koppelingen en opdrachten. - Waarom kan ik bepaalde voorzieningen niet zien?
U leest hier meer over Salesforce-voorzieningen in onze Help-documentatie en trainingsvideo's. Maar soms kunt u deze voorzieningen echter niet vinden of openen in uw Salesforce-organisatie. - Waarom kan ik geen Salesforce-pop-upvensters weergeven, zoals dialoogvensters voor opzoeken en het Help-vensters?
Test de instellingen voor de pop-upblokker van uw browser. Als de instellingen zijn geconfigureerd voor maximale beveiliging, kunt u geen pop-upvensters binnen Salesforce weergeven, waaronder pop-ups die de nodige functionaliteit bieden. - Waarom kan ik bepaalde knoppen en koppelingen niet zien?
Knoppen en koppelingen worden alleen weergegeven voor gebruikers die over de juiste machtigingen beschikken. - Waarom verdwijnen mijn gegevens als ik tijdens de bewerking van een record op Backspace druk in Salesforce Classic?
In sommige versies van Internet Explorer wordt Backspace als een sneltoets gebruikt voor de knop Vorige van de browser. Wanneer u op Backspace drukt terwijl uw cursor niet in een tekstveld staat, gaat de browser terug naar de vorige pagina. Als u uw gegevens wilt ophalen en wilt terugkeren naar de pagina waaraan u werkt, klikt u op de knop Volgende van de browser. - Kan ik de lijst van ingangen wijzigen of verwijderen, die wordt weergegeven bij het bewerken van een tekstveld in Salesforce Classic?
Nee. Deze automatisch aangevulde vermeldingen die verschijnen als u bepaalde tekstvelden bewerkt, zijn een functie van Internet Explorer. - Waarom krijg ik een foutbericht?
Wanneer u in Salesforce werkt, ontvangt u af en toe een foutbericht (of foutmelding). Doorgaans wordt er een foutbericht weergegeven wanneer u probeert om gegevens weer te geven, bewerken of verwijderen, waartoe u geen toegang hebt.
