Loading
Konfigurere og vedlikeholde Salesforce-organisasjonen
SlÄ av tilgang til Salesforce Classic

SlÄ av tilgang til Salesforce Classic

Er du klar for at noen av eller alle brukerne skal kunne bruke Lightning Experience? Behold dem i er det nye grensesnittet ved Ă„ fjerne alternativet for Ă„ bytte tilbake til Salesforce Classic.

NĂždvendige utgaver

Tilgjengelig i Group, Professional, Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition

NÄr du aktiverer Lightning Experience, fÄr brukere som har tillatelsen Lightning Experience User, automatisk grensesnittvelgeren. Med grensesnittvelgeren kan brukere flytte frem og tilbake mellom det nye og det klassiske Salesforce-grensesnittet. Men du kan fjerne grensesnittvelgeren for utvalgte brukere.

I Oppsett oppretter du et tillatelsessett som inneholder tillatelsen Skjule alternativ for Ă„ bytte til Salesforce Classic, og deretter tildeler du tillatelsessettet til de aktuelle brukerne. Eller aktiver tillatelse i en tilpasset profil for Ă„ fjerne grensesnittvelgeren fra alle i den profilen.

Tillatelsen Skjule alternativ for Ă„ bytte til Salesforce Classic i profiler og tillatelsessett

Brukerne ser Lightning Experience neste gang de logger seg pÄ Salesforce. De ser ikke lenger lenken Svitsj til Salesforce Classic, noe som hindrer dem i Ä forlate Lightning Experience.

Selv om tillatelsessettet Skjul alternativ for Ä bytte til Salesforce Classic er tildelt, kan administratorer som har brukertillatelsen Tilpasse program eller Endre alle data, bruke grensesnittvelgeren til Ä gÄ til Salesforce Classic.

 
Laster
Salesforce Help | Article