Loading
Opsæt og vedligehold din Salesforce-organisation
Problemer, hvis brugerne skifter mellem Lightning Experience og Salesforce Classic

Problemer, hvis brugerne skifter mellem Lightning Experience og Salesforce Classic

Skift mellem Lightning Experience og Salesforce Classic påvirker den underliggende URL-distributionslogik og kan føre til nogle uventede resultater, når links fortolkes. Der kan være vanskeligheder med bogmærker og deling af links i mails eller Chatter-indlæg - især hvis kun et delsæt af dine brugere arbejder i Lightning Experience.

EditionsHeading

Tilgængelig i: Group, Professional, Enterprise, Performance, Unlimited og Developer Edition

Lightning Experience-brugertilladelsen og brugerens standardoplevelse påvirker den måde, links fortolkes for hver bruger i din organisation. En brugers standardoplevelse er ikke statisk.

  • En brugers indledende standardgrænseflade er bestemt af, hvornår de blev tilføjet til Salesforce.
    • Alle brugere, der eksisterede på det tidspunkt, hvor Lightning Experience blev aktiveret, bevarer Salesforce Classic som deres standardgrænseflade. Dette gælder, uanset om en eksisterende bruger allerede har Lightning Experience-brugertilladelsen eller tildeles brugertilladelsen på en senere dato.
    • Brugere, der er føjet til din organisation, efter at Lightning Experience blev aktiveret, får Lightning Experience som deres standardgrænseflade på det tidspunkt, de tildeles Lightning Experience-brugertilladelsen.
  • Hvis du skifter bruger til Lightning Experience, nulstilles brugerens standardgrænseflade til Lightning Experience.
  • Hver gang nogen bruger omskifteren, nulstilles denne brugers standardgrænseflade til det aktuelle miljø.
  • Hvis URL'en indeholder nooverride=1 i Classic, ændres den til nooverride=true i Lightning, når du skifter fra Classic til Lightning Experience, og du ser ikke tilsidesættelser for den registrering, du navigerer til.
  • Kørsel af Classic og Lightning Experience på forskellige browserfaner eller i forskellige vinduer understøttes ikke og kan forårsage uventet adfærd i udseendet og funktionaliteten af din organisation og de værdier, der returneres af felterne $User.UITheme og $User.UIThemeDisplayed. Hvis f.eks. din organisation bruger Lightning Experience, men du skifter til Classic på en anden browserfane, returnerer disse felter et Classic-tema på begge faner.

Her er de typiske distributionsinteraktioner for links, som dine brugere kan møde.

Har bruger tilladelsen "Lightning Experience-bruger"? Brugers standardgrænseflade Hvor links åbnes
Ja Lightning Experience

For sider, der understøttes i Lightning Experience, åbnes links i den nye grænseflade (selv links, der er genereret i Salesforce Classic).

Links til ikke-understøttede sider dirigeres til Salesforce Classic, som åbnes på en ny fane. Denne midlertidige omdirigering ændrer ikke brugerens standardgrænseflade til Salesforce Classic. Den næste gang brugeren vælger et link, der er understøttet i den nye grænseflade, genindlæses fanen Salesforce Classic for at åbne linket i Lightning Experience.

Hvis du vil dele et Lightning Experience-link med andre brugere, skal du sørge for, at de er logget på Salesforce først. Ellers bliver de bedt om at logge ind og derefter dirigeres de til startsiden.

Ja Salesforce Classic

Links åbnes generelt i Salesforce Classic.

Hvis et link er genereret i Lightning Experience, åbnes linket i Lightning Experience. Brugerens standardgrænseflade ændres ikke til Lightning Experience.

Nej Salesforce Classic

Links åbnes kun i Salesforce Classic.

Hvis et link er genereret i Lightning Experience, åbnes linket ikke, fordi brugeren ikke har adgang til Lightning Experience.

Når du kender til denne distributionsadfærd, kan du se, at der er mulighed for forvirring, når brugere deler Lightning Experience-links med Salesforce Classic-brugere. Hvis du vil minimere linkproblemer, skal du give Lightning Experience-adgang til alle brugere, der arbejder tæt sammen. Og undervis dine Lightning Experience-brugere, så de forstår, hvordan links og bogmærker fungerer på tværs af de to oplevelser.

Hvis du helt vil undgå linkproblemer, skal du flytte hele din organisation til Lightning Experience og deaktivere adgang til Salesforce Classic for alle.

 
Indlæser
Salesforce Help | Article