Loading
Opsæt og vedligehold din Salesforce-organisation
Problemer, hvis du ikke tillader, at brugerne skifter mellem Lightning Experience og Salesforce Classic

Problemer, hvis du ikke tillader, at brugerne skifter mellem Lightning Experience og Salesforce Classic

Hvis du ønsker, at nogle af dine brugere skal bruge Lightning Experience fuldt ud, kan du fjerne omskifteren for at bevare dem i den nye grænseflade. Her er, hvad du kan forvente, når du aktiverer tilladelsen Skjul indstilling for at skifte til Salesforce Classic.

  • Brugere, der arbejder i Salesforce Classic, skifter til Lightning Experience.
  • Brugere med en af disse profiler eller tilladelser fortsætter med at se omskifteren (Skiftet til Salesforce Classic-link):
    • Standardprofilen Systemadministrator
    • Tilladelsen Tilpas applikation
    • Tilladelsen Rediger alle data
    • Tilladelsen Administrer brugere
  • Hvis brugerne får adgang til funktioner, der ikke understøttes i Lightning Experience, kan de skifte til Salesforce Classic, selvom tilladelsen er aktiveret. De er kun i Salesforce Classic, så længe de bruger en funktion, der ikke er tilgængelig i Lightning Experience. Når de får adgang til en funktion, der er tilgængelig i Lightning Experience, skifter de tilbage.
  • Hvis indstillingen Skjul indstilling for at skifte til Salesforce Classic senere inaktiveres, vender brugerne tilbage til standardgrænsefladen, som de brugte, da tilladelsen blev aktiveret.
 
Indlæser
Salesforce Help | Article