Du er her:
Problemer hvis du ikke tillater brukere å bytte mellom Lightning Experience og Salesforce Classic
Hvis du vil at noen av brukerne skal gå helt over til Lightning Experience, kan du fjerne grensesnittvelgeren for å beholde dem i det nye grensesnittet. Her er det du kan forvente når du aktiverer tillatelsen Skjule alternativ for å bytte til Salesforce Classic.
- Brukere som arbeider i Salesforce Classic, flyttes til Lightning Experience.
- Brukere med noen av disse profilene eller tillatelsene fortsetter å se veksleren (Bytt til Salesforce Classic-lenken):
- standard Systemadministrator-profil
- tillatelsen Tilpass program
- tillatelsen Endre alle data
- tillatelsen Behandle brukere
- Hvis brukerne har tilgang til funksjoner som ikke støttes i Lightning Experience, kan de bytte til Salesforce Classic selv om tillatelsen er aktivert. De vil være i Salesforce Classic bare så lenge de bruker funksjonen som ikke er tilgjengelig i Lightning Experience. Når de bruker en funksjon som er tilgjengelig i Lightning Experience, byttes de tilbake.
- Hvis tillatelsen Skjul alternativ for å bytte til Salesforce Classic senere deaktiveres, returneres brukere til standardgrensesnittet de brukte da tillatelsen ble aktivert.
