Loading
Ställa in och bibehålla din Salesforce-organisation
Salesforce Classic försvinner inte när du flyttar användare till Lightning Experience

Salesforce Classic försvinner inte när du flyttar användare till Lightning Experience

Att säga hej till Lightning Experience betyder inte hejdå till Salesforce Classic Du och dina användare kan enkelt flytta mellan det nya och klassiska gränssnitt efter behov. Så även om Lightning Experience inte passar perfekt ännu finns det ingen risk att lansera det. Att ibland växla är värt de fördelar i produktivitet du får från den nya upplevelsen.

Versioner som krävs

Tillgängliga i: Utgåvorna Group, Professional, Enterprise, Performance, Unlimited och Developer

Om användare behöver åtkomst till en funktion eller ett verktyg som fortfarande är tillbaka i det klassiska gränssnittet tillhandahåller vi Växlaren. Alla användare som har åtkomst till Lightning Experience får automatiskt Växlaren. Som de kan använda för att...tro det eller ej...växla mellan Lightning Experience och Salesforce Classic när de behöver det.

  • I sidhuvudet för Lightning Experience, klicka på profilbilden och välj Växla till Salesforce Classic.
    Växla till Salesforce Classic
  • I Salesforce Classic-sidhuvudet, klicka på Växla till Lightning Experience. (Länken för växlaren är även tillgänglig från en användares profilmeny).
    Växla till Lightning Experience

    När de växlar från Salesforce Classic hamnar en användare på samma sida i Lightning Experience, om den finns. Om samma sida inte finns i Lightning Experience ser användaren sin standardlandningssida istället.

Varje gång en användare växlar mellan Lightning Experience eller Salesforce Classic blir det gränssnittet användarens standardgränssnitt.

 
Laddar
Salesforce Help | Article