Loading
Kom godt i gang med Trailblazer
Overvejelser i forbindelse med sletning af din Trailblazer konto

Overvejelser i forbindelse med sletning af din Trailblazer konto

Før du sletter din Trailblazer konto, skal du sørge for, at du er klar over, hvad der sker med din profil og historik.

EditionsHeading

Tilgængelig i: Alle versioner
Bemærk
Bemærk En Trailblazer konto er tilgængelig for AppExchange, Commerce Cloud Developer Center, Begivenheder, IdeaExchange, Salesforce Hjælp, Salesforce+, Trailblazer Community, Trailhead brugere og Partner Community.

Kontosletning betyder, at alle dine profildata slettes. Sletning fjerner dine skilte, point og superskilte fra din profil, og de kan ikke hentes.

Indlæg, du har skrevet, forbliver synlige, når du har slettet din konto, men de vises som oprettet af et anonymt alias. Hvis du ønsker, at dine indlæg skal fjernes, skal du slette dem, før du sletter din konto.

Sletning af din konto er permanent og kan ikke fortrydes.

Hvis du vil slette din konto, skal du gå til afsnittet Kontosletning på din Trailblazer.

Trailblazer konto sletning sektion

Ved at vælge Slet Trailblazer-konto informerer vi dig om de tilsluttede e-mails, der påvirkes, og vi skitserer konsekvenserne af at slette din konto. Hvis du vil fortsætte, skal du bekræfte, at kontosletning er permanent og klikke på Fortsæt.

Trailblazer slettepåvirkning

Før du behandler kontosletning, beder vi dig om at bekræfte dig selv. Når du har fuldført bekræftelsen, logges du ud af din Trailblazer, og vi behandler kontoen til sletning.

Hvis du vil anmode om en kontosletning, hvis du ikke har adgang til din konto, skal du indsende en sag og derefter vælge Trailhead/Certification Account.

Bemærk
Bemærk Sletning af din Trailblazer konto sletter ikke automatisk tilknyttede supportsagsdata. Hvis du vil slette supportrelaterede data permanent, skal du give os besked om, at du ønsker det, når du indsender din billet.
 
Indlæser
Salesforce Help | Article